Klantcase Esther Brokke

By Klantcases
Klantcase Esther Brokke

Klantcase Esther Brokke!

Esther Brokke is een zeer ervaren communicatie & presentatie trainer. Met haar bedrijf traint zij managers bij grote internationale bedrijven. Esther is iemand die zeer betrokken is en het belangrijk vindt om zich in te zetten voor een betere samenleving. Hier ontwikkelt zij regelmatig nieuwe initiatieven voor.

Waarom heb je Inique4U ingeschakeld?

Ik had iemand nodig die me kon helpen de almaar gecompliceerdere rekening en betaal procedures van mijn klanten te ontwarren. Daarnaast had ik door mijn vele werk geen tijd genoeg om mij met verschillende admin taken bezig te houden. Ik werkte over de hele wereld en daardoor werden administratieve taken steeds een klus die onderop de stapel kwamen liggen.
Esther Brokke
Esther Brokke

Waar heeft Ineke je mee geholpen?

Ineke heeft in eerste instantie geholpen puin te ruimen. Ik voerde ondertussen mijn werk overal in de wereld uit en Ineke hielp me om alles weg te werken.

Vervolgens zijn we gaan kijken hoe alles beter gestroomlijnd kon worden. Om eerlijk te zijn is dat proces nooit klaar. Toch is er al veel meer rust. Ik ben het type dat altijd nerveus wordt van administratietaken. En het is voor mij van enorm belang om te weten dat ik Ineke heb die voor de continuïteit zorgt.

Waarom zou je Ineke aanbevelen?

Als je behoefte hebt aan iemand die het echt fijn vind om anderen te kunnen helpen met het stroomlijnen van digitale admin taken dan moet je bij Ineke zijn. Ze is ruimhartig en bijt zich in de materie vast. Dat is een fijne combi. Ook heeft ze zich snel ingewerkt in mijn diverse klantenbestand die allemaal hun eigen gebruiksaanwijzing hebben. Dat valt mij soms niet mee. Maar samen met Ineke lukt het wel.

Ook weten wat Ineke kan betekenen voor de groei van jouw bedrijf?

×