Morgen doe ik het (anders)!

Hoe vaak heb jij je al voorgenomen iets anders te gaan doen? Er is altijd een reden om niet morgen te beginnen. Want morgen kent de nodige zaken die écht je aandacht vragen. En voor overmorgen staat er ook al iets gepland in je agenda. Want waar begin je als je bureau een puinhoop is, je mailbox overvol en je geen ruimte ervaart om je ideeën uit te voeren?

Het boek ‘Morgen doe ik het (anders)!’ helpt ondernemers om weer rust en ruimte in je hoofd en op je werkplek te krijgen. De auteur van dit boek heeft als doel dat jij eindelijk eens stil staat bij je onderneming. Dat je goed onderzoekt en analyseert hoe jij doet wat je doet. Want dan pas word je bewust hoe je het sneller, effectiever, makkelijker en leuker kunt doen. Ieder hoofdstuk bevat praktische oefeningen en in de bijbehorende online omgeving vind je geweldige tools, checklijsten, werkbladen en methoden om direct mee aan de slag te gaan.

Waarom kiezen voor dit boek?

Met dit boek ontvang je handvaten om morgen geen morgen te laten blijven, maar om tot actie over te gaan. Je kunt dit boek gewoon lezen als het zoveelste boek over ondernemerschap. Of je kunt ervoor kiezen het morgen echt anders te doen door de opdrachten onderaan elk hoofdstuk te doen en na het maken van de opdrachten onderaan het hoofdstuk pas verder te gaan naar het volgende hoofdstuk. Alle uitwerkingen samen geven je inzicht in en vorm aan jou als ondernemer, jouw manier van werken en bied je mogelijkheden om het morgen écht anders te doen.

Het boek is écht bedoeld als een doe-boek, niet alleen als puur een lees-boek.

Boek: morgen doe ik het anders - inique4u

Ook het boek 'Morgen doe ik (anders)!' bestellen?

×