INIQUE VERTELT

Wat doe ik?

Ik krijg energie van die situaties waarbij niemand het meer ziet zitten. Juist dan gaat mijn hart een stukje sneller kloppen en raak ik gedreven om de situatie onder controle te krijgen, om het vervolgens naar een goed einde te brengen. Daarom besloot ik andere ondernemers juist in stressvolle situaties te helpen als officemanager. Ik kom, analyseer en (her)organiseer.

Inmiddels bestaat Inique4U al meer dan 8 jaar en heb ik al mijn kennis en ervaring als ondernemer en het helpen van mede ondernemers weten te bundelen in een praktisch boek ‘Morgen doe ik het (anders)!’. Dit boek biedt stap voor stap ondernemers handvaten om de office taken weer op de rit te krijgen en deze toekomst-proof in te richten zodat er meer tijd vrijkomt om te groeien.

De stap naar de onderneming Inique4U

Nadat ik voor de zoveelste keer betrokken raakte bij een bedrijfsverhuizing, herinrichten van de administratie en het opleiden van mensen raakte ik geïnspireerd om mijn eigen bedrijf Inique4U op te zetten. Mijn organisatietalent en mijn favoriete bezigheden, plannen en organiseren kan ik als office manager optimaal inzetten, of dit nou op locatie is bij de ondernemer of op afstand vanuit mijn eigen kantoor.

Voorop blijven lopen

Zelfontwikkeling staat hoog op mijn agenda. Ik wil de eerste zijn die een nieuwe app gaat gebruiken. Ik wil dat nieuwe programma uitproberen om te zien of het echt zo goed is als wordt beweerd. Ik wil weten wat er speelt op het gebied van office management. Ik blijf zelf als ondernemer in ontwikkeling door coaching op het gebied van ondernemerschap maar ook door het volgen van cursussen op diverse gebieden van mijn vakgebied. Op deze wijze kan ik jou als ondernemer maximaal adviseren over het (her)organiseren van je ondersteunende activiteiten.
Mijn doel is om mijn klanten altijd een stapje voor te zijn op mijn vakgebied. Zo kan ik ze goed adviseren en wijzen op praktische, flexibele en leukere manieren om je kantoor in te richten en taken uit te voeren.

Hulp nodig

Heb je nu hulp nodig om het straks beter te kunnen doen? Wil je iemand met kennis en ervaring je office taken laten organiseren? Ik kom met onrust door de voordeur en ik vertrek in alle rust door de achterdeur. Jij bent klaar voor de toekomst.

Nog meer weten?

Volg mij op LinkedIn en Facebook om mij te volgen. Wil je weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen neem dan gerust dan contact op. Regelmatig publiceer ik blogs met handige tips en trucs. Wil je hiervan op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief ‘tips die je werk een beetje lichter maken’ en ontvang als bonus de gratis ‘Checklist officemanagement voor ondernemers’.

Wil je iemand met kennis en ervaring je office taken laten organiseren?

×