Samenwerken leidt tot de mooiste resultaten

Kwaliteit staat voorop, daarom werkt Inique4U alleen met partners die kwaliteit ook hoog in het vaandel hebben

Buro Bombarie

Buro Bombarie neemt voor tal van organisaties ‘organiseren uit handen’. Wij organiseren congressen, cursussen en seminars. Via onze website kunnen per evenement deelnemers maar ook standhouders zich aanmelden. Van idee tot draaiboek, facturatie en productie van de bijeenkomst: in vertrouwde handen bij Buro Bombarie!

Cloudtraffic

Wil jij op korte termijn ook beter zichtbaar zijn online en meer halen uit de bezoekers van je online kanalen? Cloudtraffic sparringpartner voor ondernemers op het gebied van online marketing, design, e-commerce, e-mailmarketing en strategie.

Fabian Boot

Bedrijfsfotograaf Fabian Boot laat zien wat jouw bedrijf doet. Elk bedrijf heeft een bedrijfsverhaal en Fabian vertelt dit verhaal graag door met zijn foto’s. Wat doe je? Hoe doe je dit? Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Door dit verhaal duidelijk te laten zien.

Haal meer uit je office

Merk je dat je kennis van Microsoft Office onvoldoende is? Levert het werken in Microsoft Office steeds weer frustratie op? Of kun je je aardig redden, maar weet je dat de dingen die je doet makkelijker kunnen, alleen niet hoe? Denk dan eens aan een training bij Haal meer uit je office.

Tekstschrijver Lisette van de Heg

Tekst is vaak de stap naar het eerste contact tussen jou en je klant. Goede tekst is dus waardevol. Ik neem jouw (bedrijfs)verhaal als uitgangspunt voor de teksten die ik schrijf. Het resultaat? Goede tekst die voor jou werkt!

Mootiv

Mootiv inspireert met doeltreffende video's die laten zien wat jij te vertellen hebt.

Vindjeklant

Vindjeklant.nl helpt ondernemers bij de groei van hun bedrijf. Via trainingen of het volgen van een individueel coachtraject worden de commerciële vaardigheden van ondernemers aangescherpt en verbeterd. Dit alles op een manier die past bij het bedrijf en de klant, dus altijd maatwerk.

Ikonderneemhet.nl

Ikonderneemhet.nl is een online netwerk voor zzp'ers. Een plek om te netwerken, kennis op te doen en te delen, aanbiedingen te doen en opdrachten te plaatsen en te zoeken. Ook vind je er alle events die interessant zijn voor zelfstandig ondernemers. Zakendoen is een kwestie van een goed netwerk. Dat bouw je op ikonderneemhet.nl.

Wil je iemand met kennis en ervaring je office taken laten organiseren?

×